Skip to main content
V Posavju -0.6° C Sobota, 29. januar 2022
10.07.2019
11:15
Gremo na počitnice
Tudi v mesecu juliju se vam oglašamo s počitnic. Če smo vas prejšnji mesec peljali na kopanje na bazen Brestanica, vam v mesecu juliju postavimo bazen kar doma.

Gremo na počitnice: Megadom

Poletna akcija ePosavje.com

K nam na počitnice prihaja Megadom, ki bo pri nas na počitnicah ostal v tednu od 22. do 26. julija 2019.

Na eP točki v pred Qlandijo Krško oddajte svoj poletni pozdrav

Če bi želeli, da bazen postavimo kar pri vas doma, boste lahko na eP točki pred Qlandijo Krško oddali svoj poletni pozdrav in postali korak bližje uživanju v vašem bazenu.

Gremo na počitnice

Če bi tudi vi radi izkoristili poslovno priložnost, ki je zabavna in lahkotno poletna – Gremo na počitnice!

1. Gremo na počitnice

Prinaša vam donos, ki je odvisen od zgodbe, ki jo skupaj z vami naredimo mi. Oglaševanje je pomembna komunikacija, saj gre za odnos z vašimi strankami. Njegova prednost pa ni le pospešitev prodaje temveč opozorilo za vaše stranke, da so vam pomembne povsod. S tem pa svojim strankam izkazujete pozornost in spoštovanje.

2. Oglaševalska akcija na ePosavje.com

Zelo pomembo je vedeti, da takšen način oglaševanja ponuja živ odnos z ljudmi. Nudi priložnost za odnose. Ljudje namreč reklamiranje še vedno zelo prevečkrat razumejo kot zavajanje. Pri naši akciji oglaševanja gre za stik in občutek, ki gradi medsebojno zaupanje tako med poslovnimi partnerji kot tudi strankami.

3. Obiščite nas v Qlandiji Krško

Obiščite nas v Qlandiji Krško, v naročniškem centru Ansat, in za Vas bomo pripravili vašo posebno ponudbo oglaševanja. In ne pozabite. Digitalni marketing je trenutno najhitreje se razvijajoče področje marketinga v svetu. Ena od njegovih pomembnih prednosti je merljivost.

4. Gremo na počitnice

V akciji Gremo na počitnice ohranjamo osebni stik s strankami, saj se zavedamo, da ga družbena omrežja in e-pošta, telefoni in televizija ne nadomestijo.

Sergeja Bogovič

email: marketing@ansat.si
telefon: +386 7 870 01 80

Akcija Gremo na počitnice

gremo na počitnice
eposavje

Pridružite se nam

Novice iz Posavja