Skip to main content
V Posavju 5.7° C Četrtek, 28. oktober 2021
19.05.2020
12:23
Škoda Octavia 2.0 TDI Ambition Combi
Foto: Lynx Adrenaline
Testirali smo novo Škodo Octavio 2.0 TDI Ambition Combi.

Škoda Octavia 2.0 TDI Ambition Combi

Prišla je nova Škoda Octavia. Octavia ima zelo dolgo zgodovino. Prva nosi letnico 1959. V novejši zgodovini pa poznamo Octavio kot avtomobil, s katerim je naredila Škoda pod lastništvom VW zopet preboj med sodobna vozila. Naša testna je modelno leto 2020. Komaj so pri PSC Pan-Jan nanjo montirali tablice in prilepili vinjeto, že je bila naša. Dišala je po novem. Ogled zunanjosti je pokazal, da se v stilski preobrazbi spogleduje z novim Superbom. Zadaj je izginil okrogli Škodin znak ter se tam bohoti velik kromiran Škoda napis. Luči so v full LED tehniki. Spredaj je dobila agresiven videz. Tudi sprednji žarometi so v LED tehnologiji.

Fotogalerija (Foto: G.K.):

Testna Octavia je imela opremo Ambition, ki sodi v sredino ponudbe. Motorizirana pa je bila z šibkejšim dizlom 85 kW (115 KM) iz ponudbe. Na sprednja kolesa se moč prenaša preko šest stopenjskega ročnega menjalnika. Notranjost je dodelana in udobna. Asistenčnih in varnostnih sistemov ne manjka.

Skratka moderen in zmogljiv sodoben avtomobil z dolgo zgodovino. Naše vtise in foto utrinke si poglejte na https://www.lynx-adrenaline.com/

Tekst: Toni Glušič
Foto: G.K.

mobilnost
krško
fotogalerija

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja