Skip to main content
V Posavju 28.1° C Torek, 16. avgust 2022
10.02.2020
08:16
Prosto delovno mesto, Nemčija
Foto: arhiv Kostak d.d.
Kot so sporočili iz družbe Kostak, d. d., iščejo novega sodelavca oz. sodelavko na področju gradbene operative. Več informacij objavljamo v nadaljevanju.

Iščejo novega sodelavca, oz. sodelavko na področju gradbene operative

Za gradbene projekte v Nemčiji

"Družba Kostak, d. d., izkazuje potrebo po zaposlitvi novega sodelavca oz. sodelavke na področju gradbene operative, in sicer s statusom delovnega razmerja za nedoločen čas in s 6-mesečnim poskusnim delom. Od kandidata oz. kandidatke pričakujemo aktivno znanje nemškega jezika (pisno in govorno) ter zaključeno vsaj srednje izobraževanje tehnične smeri," pravijo v sporočilu.

Dobro znanje nemškega jezika in organizacijske sposobnosti

Družba Kostak, d. d., namreč izvaja občasno tudi gradbene projekte - nizke gradnje - v Nemčiji in za področje organiziranja poteka del, spremljanje izvajanja ter koordinacije (z naročniki, nadzornimi organi, vodji del, posameznimi izvajalci) od kandidata pričakujejo dobro znanje nemškega jezika ter organizacijske sposobnosti.

Bi želeli več informacij?

Do 15. februarja pošljite kontakt na elektronski naslov

Interesente vabijo, da pošljete do sobote, 15. februarja 2020, svoj kontakt na elektronski naslov: mateja.hren@kostak.si. "Z vami se bomo dogovorili za razgovor oz. zaposlitveni intervju," dodajajo v povabilu.

OGLASNO SPOROČILO

krško
kostak krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja