Skip to main content
V Posavju 18.2° C Sreda, 17. avgust 2022
05.05.2020
14:47
Vesna Kemper
Foto: Vipap Videm Krško
Kot so sporočili iz papirnice Vipap Videm Krško, je bila Vesna Kemper imenovana za kadrovsko direktorico, ed drugim bo odgovorna za kadrovsko plat prestrukturiranja podjetja s skoraj 400 zaposlenimi.

Nova kadrovska direktorica bo vodila postopek modernizacije proizvodnje

KRŠKO Kot so sporočili iz papirnice, bo nova kadrovska direktorica odgovorna za kadrovsko plat prestrukturiranja podjetja s skoraj 400 zaposlenimi. "Novo imenovana kadrovska direktorica, Vesna Kemper, bo vodila postopek modernizacije proizvodnje in stabiliziranja podjetja z vidika človeških virov. Podjetje, ki je v lasti češke skupine RIDG Holding, želi okrepiti fleksibilnost in medsebojno nadomeščanje trenutno zaposlenih s ciljem učinkovite modernizacije proizvodnje in stabilizacije celotnega podjetja. Cilj je tudi večja privlačnost za kompetentne iskalce zaposlitve," dodajajo v sporočilu.

"Vzpostavitev novega sistema kariernega razvoja"

Nekdanja v vodja službe za upravljanje s kadri na DARSu ob tem izpostavlja vzpostavitev novega sistema kariernega razvoja in zagotovitev, da bo papirnica v prihodnje imela dovolj motiviranega in usposobljenega kadra. "Raven kompetenc moramo izboljšati zlasti v proizvodnji, tako da bodo zaposleni lahko opravljali širši nabor del in nalog kot prej ter se lažje medsebojno nadomeščali," pravi Vesna Kemper, ki je v Vipap Videm Krško sicer prišla 1. marca. Ob tem želijo sistematično delati na ugledu papirnice kot privlačnemu delodajalcu in pridobiti zaposlene tudi iz širšega slovenskega kadrovskega bazena.

Papirnica Vipap Videm

Tudi v Vipapu na poslovanje vpliva epidemija COVID-19

Tudi v krški papirnici se soočajo s težavami v proizvodnji izdelkov, izpostavili so motnje pri dobavi starega papirja, kar jim je povzročilo delno prekinitev proizvodnje. Več o težavah, povezanih z epidemijo virusa COVID-19, pa na naših straneh v naslednjih dneh.

(bš)

krško
vipap videm krško

Pridružite se nam