Skip to main content
V Posavju 21.8° C Sobota, 2. julij 2022
10.01.2022
09:20
PGE Krško, HTRV
Foto: arhiv ePosavje
Kaj se je v Posavju dogajalo od petka do ponedeljka, 7. do 10. januarja 2022? Te dogodke so zabeležili na Regijskem centru za obveščanje Brežice.

Prejšnji teden v Posavju 10 izrednih dogodkov

V preteklem tednu so na območju Posavja zabeležili deset izrednih dogodkov, od tega pet v občini Krško, štiri v občini Sevnica in eden v občini Brežice.

Sobota

Tehnična intervencija

Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica so v soboto ob 8.40 na Kajuhovi ulici v Sevnici na posredovanje policije in nujne medicinske pomoči Sevnica z vodo počistili cestišče.

Dimniški požar

Ob 23.00 so v Brezini v občini Brežice v dimniku stanovanjske hiše zagorele saje. Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Brežice okolica so goreče saje pogasili, očistili dimniško tuljavo in okolico dimnika pregledali s termovizijsko kamero.

Nedelja

Ob 8.48 je pri naselju Sotelsko v občini Krško vlak povozil osebo. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so zavarovali kraj nesreče, nudili pomoč policiji in reševalcem nujne medicinske pomoči Krško, oseba je umrla na kraju dogodka.

NMP Krško, rešilec 112

25 pozivov za nujno pomoč

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so od petka zjutraj do ponedeljka zjutraj posredovali 25 pozivov za nujno medicinsko pomoč, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto so posredovali tri naročila za odvoz poginulih živali.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam

Novice iz Posavja