Skip to main content
V Posavju 18.2° C Sreda, 17. avgust 2022
16.10.2020
10:49
Rešilec, NMP 112
Foto: ePosavje TV
V četrtkovem večeru se je čez Krško peljalo več avtomobilov z modrimi lučmi, v kostanjeviški občini je prišlo do prometne nesreče.

Nesreča pri Kostanjevici na Krki

(18:59) Nesreča pri kraju Dolšce

Na Regijskem centru za obveščanje Brežice so bili o nesreči obveščeni nekaj pred 19. uro, ob 18. uri in 47 minut so objavili intervencijo na servisu 112. Do prometne nesreče je prišlo pri kraju Dolšce v kostanjeviški občini.

(22:47) V Avguštinah s ceste

Reševalci so poškodovano osebo prepeljali v nadaljnjo oskrbo

Ob 18.48 je v naselju Avguštine, občina Kostanjevica na Krki, osebno vozilo zapeljalo z vozišča in se pri tem prevrnilo. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so zavarovali in razsvetlili kraj nesreče, odklopili akumulator, izvlekli vozilo nazaj na vozišče in postavili na kolesa ter nevtralizirali po vozišču razlitih motornih tekočin.

Ena oseba poškodovana

"V nesreči poškodovano osebo so na kraju oskrbeli in nato prepeljali v nadaljnjo oskrbo reševalci nujne medicinske pomoči Krško," so zapisali v sporočilu.

Pijani 27-letnik zletel s ceste na streho

Trčil v skalo

Nekaj pred 19. uro so bili policisti Policijske postaje Krško obveščeni o prometni nesreči pri Dolšcah. Policisti so opravili ogled in ugotovili, da je 27-letni voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste, trčil v skalo in se z vozilom prevrnil na streho.

Vzrok nesreče? Neprilagojena hitrost

"Povzročitelj, ki se v nesreči ni poškodoval, je imel v litru izdihanega zraka 0,86 miligramov alkohola. O kršitvah bodo policisti seznanili sodišče," pravijo policisti.

(eP)

kostanjevica na krki
krško
pge krško
policija

Pridružite se nam