Skip to main content
V Posavju 29.4° C Četrtek, 30. junij 2022
21.09.2020
19:29
Policija, avtomobil
Foto: arhiv ePosavje
33-letnik v krški občini nad žrtvijo izvajal psihično in fizično nasilje, policisti so mu izrekli ukrep približevanja, napisali bodo tudi kazensko ovadbo. Iz kleti na Zdola odnesel pijačo in jedačo.

Nad žrtvijo izvajal psihično in fizično nasilje

33-letniku izrekli prepoved približevanja

KRŠKO Policisti Policijske postaje Krško so v nedeljo posredovali zaradi nasilja v družini. Kot pravijo v sporočilu, so policisti zaščitili žrtev, nad katero je 33-letni moški izvajal fizično in psihično nasilje in mu izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Ovadili ga bodo zaradi kaznivega dejanja nasilja v družini

O izrečenem ukrepu so obvestili pristojne institucije in preiskovalnega sodnika, ki bo presodil o podaljšanju ukrepa. Policisti bodo moškega ovadili zaradi kaznivega dejanja nasilja v družini.

Iz kleti odnesel pločevinke in steklenice

Pogrešajo tudi nekaj živil

Na Zdolah na območju Policijske postaje Krško je petek nekdo iz odklenjene kleti stanovanjske hiše odtujil več pločevink in steklenic z alkoholnimi pijačami in živila.

Pregledali prostore in odnesli denar

Za okoli 1000 evrov škode

V Površju na območju Policijske postaje Krško je med 18. in 20. septembrom neznanec izkoristil odsotnost stanovalcev in skozi pritlično okno vlomil v stanovanjsko hišo. Neznanec je pregledal prostore in našel ter odtujil denar, z vlomom in tatvino pa je lastnike oškodoval za okoli 1000 evrov.

(eP)

krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja