Skip to main content
V Posavju 0.9° C Sobota, 22. januar 2022
28.08.2020
07:31
Foto: arhiv ePosavje
V petek brez električne energije na območju dvanajstih transformatorskih postaj. Kje vse in kdaj pa v nadaljevanju zapisa.

Brez elektrike: Orehovec, Male Vodenice, Brezina

Kostanjevica, Orehovec, Male Vodenice, Slinovske njive

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce, da bo v petek, 28. avgusta, zaradi vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah, prekinjena oziroma motena dobava električne energije na nadzorništvu Krško mesto na območju transformatorske postaje Kostanjevica šola predvidoma med 10.30 in 11. ter med 14. in 14.30 uro, na območju transformatorske postaje Kostanjevica vodovod in Slinovske njive predvidoma med 11. in 12.30 uro, na območju transformatorske postaje Kostanjevica grad, Kostanjevica grad 2, Orehovec, Male Vodenice in Ivanjše grič pa predvidoma med 11. in 14. uro.

Veliki Kamen, Glino Gaj, Brezina, Gornji Šentlenart

Na območju nadzorništva Krško okolica bo motena oskrba z električno energijo na območju transformatorske postaje Veliki Kamen - nizkonapetostni izvod Vikendi nad TP predvidoma med 8. in 13. uro. Na nadzorništvu Sevnica bo motena oskrba z elektrčno energijo območju transformatorske postaje Glino Gaj - nizkonapetostni izvod Glino predvidoma med 8. in 12. uro. Na nadzorništvo Brežice na območju transformatorske postaje Brezina in Gornji Šentlenart predvidoma med 9. in 13. uro.

(eP)

kostanjevica na krki
brežice
obvestila
elektro celje

Pridružite se nam

Novice iz Posavja