Skip to main content
V Posavju 26° C Četrtek, 18. avgust 2022
07.05.2021
07:44
Foto: arhiv ePosavje
V petek brez električne energije v naseljih Šentlenart, Mihalovec, Brestanica in na območju transformatorske postaje Log Vrhovo.

V petek brez elektrike: Šentlenart, Mihalovec, Brestanica, Log Vrhovo

BREŽICE Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo v petek, 7. maja 2021, zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Brežice, na območju transformatorske postaje Šentlenart gozdna, nizkonapetostno omrežje – 1. ulica pri Vrbini Krošel Vogrinc med 8. in 10. uro in na območju transformatorske postaje Mihalovec, nizkonapetostno omrežje – Petrinčič Ivan med 10. in 13. uro.

KRŠKO Na področju nadzorništva Krško okolica bo prekinjena oskrba z električno energijo na območju transformatorske postaje Brestanica kolodvor, nizkonapetostno omrežje – Cerkev in restavracija med 8. in 14. uro, na področju nadzorništva Krško mesto pa na območju transformatorske postaje Trška Gora med 8. in 12. uro.

SEVNICA Na področju nadzorništva Sevnica ne bo električne energije na območju transformatorske postaje Log Vrhovo, nizkonapetostno omrežje – Simončič med 8. in 12. uro.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali trinajst pozivov za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

elektro celje
obvestila
brežice
krško
sevnica

Pridružite se nam