Skip to main content
V Posavju 0.6° C Petek, 3. december 2021
21.05.2021
09:34
Foto: arhiv ePosavje
V petek, 21. maja, brez električne energije na območju sevniške, radeške, krške in brežiške občine.

Kje bo v petek, 21. maja, motena oskrba z električno energijo?

Sevnica, Radeče

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Sevnica med 6. in 7. in med 15. in 16. uro na območju transformatorske postaje (TP) Sevnica kolodvor, med 10. in 12. uro na območju TP Radeče slap nizkonapetostno omrežje – Levo in Slap jambor in med 12. in 14.30 uro na območju TP postaje Sevnica žaga nizkonapetostno omrežje – Spodnje Šmarje.

Krško, Brežice

Na področju nadzorništva Krško mesto bo motena oskrba z električno energijo med 10.30 in 13. uro na območju TP Stara vas Videm nizkonapetostno omrežje – Partizanska pot, Stara vas proti Vidmu Saramati in na področju nadzorništva Brežice med 8.30 in 11. uro na območju TP Sveta jedrt, nizkonapetostno omrežje – Omerzu.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali poziv za nujno medicinsko pomoč, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto so posredovali naročilo za odvoz poginule živali.

(eP)

krško
elektro celje
obvestila

Pridružite se nam