Skip to main content
V Posavju 32.9° C Ponedeljek, 4. julij 2022
10.12.2021
07:54
Elektrika, voda, ceste, 13. avgust 2020
Grafika: ePosavje.com
Kje v Posavju bodo v petek, 10. decembra, brez pitne vode, z zaprto cesto in brez električne energije? V krški, brežiški in sevniški občini.

Brežice, Brezje Gorjanci, Gradec, Planina, Sevnica Žaga, Metalika

Brežice

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah, danes v petek, 10. decembra, prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Brežice na območju transformatorske postaje Gubčeva, predvidoma med 8:00 in 10:00.

Krško, Sevnica

Na področju nadzorništva Krško bo oskrba z električno energijo predvidoma med 08:30 in 12:00 uro prekinjena na območju transformatorskih postaj: Brezje Gorjanci, Gradec Gorjanci in Planina Gorjanci na področju nadzorništva Sevnica pa na območju transformatorskih postaj Sevnica Žaga - nizkonapetostno omrežje Črpališče 1, 2 in Metalika, predvidoma med 08:30 in 14:00 uro.

V petek v treh ulicah v Brežicah motena oskrba z vodo

Komunala Brežice obvešča uporabnike iz Slomškove ulice, Kregarjeve ulice in Bevkove ulice v Brežicah, da bo v petek predvidoma med 9. in 12. uro, motena dobava pitne vode, zaradi nujnih vzdrževalnih del na vodovodnem omrežju.

Zapora ceste Cerina vas - Preskar

Iz Brežic obveščajo tudi o popolni zapori ceste Cerina - vas Preskar, med 7.00 in 17.00, zaradi del na elektro omrežju, obvoz ni predviden.

(eP)

brežice
krško
sevnica
elektro celje
elektrika
obvestila

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja