Skip to main content
V Posavju 0.6° C Sobota, 22. januar 2022
24.09.2019
07:19
Foto: arhiv ePosavje
Krški poklicni gasilci, reševalci in policisti so popoldne posredovali v Hrastku pri Podbočju, kjer je prišlo do delovne nesreče. Že zjutraj je zagorelo na Trgu svobode v Sevnici.

V Hrastku se je prevrnil s traktorjem

Reševalci so občana prepeljali v bolnišnico

Ob 14.44 se je v Hrastku, občina Krško, v vinogradu prevrnil traktor. Posredovali so gasilci Poklicne gasilske enote Krško, ki so kraj zavarovali, na vozilu odklopili akumulator in nudili pomoč reševalcem. Reševalci nujne medicinske pomoči Krško so poškodovanega voznika na kraju oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Brežice.

Kaj o nesreči pravijo policisti?

24. september

(07:17) 71-letnik s traktorjem po klancu navzdol

Policisti Policijske postaje Krško so bili nekaj pred 15. uro obveščeni o nesreči pri delu v okolici naselja Hrastek. Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih je 71-letni moški v vinogradu vozil kmetijski traktor s pripeto prikolico po klancu navzdol.

Traktorist hudo poškodovan

Voznik je izgubil oblast nad vozilom, priklopnik se je odpel, traktor z voznikom pa večkrat prevrnil. Hudo poškodovanega voznika so reševalci odpeljali v bolnišnico, okoliščine nesreče pa policisti še preiskujejo.

Zagorelo na Trgu svobode

Ob 8.54 je na Trgu svobode v Sevnici zagorel manjši zabojnik za smeti, na pomoč so priskočili gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica in požar pogasili.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali pet pozivov za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

nmp krško
pge krško
krško
sevnica

Pridružite se nam