Skip to main content
V Posavju 0.9° C Sobota, 22. januar 2022
17.08.2021
09:00
Elektrika, voda, ceste, 13. avgust 2020
Grafika: ePosavje.com
Do sobote zapora ceste Blanca - Poklek - Selce v občini Sevnica, v torek brez električne energije pri Brestanici, v delu Brežic bo do 15. ure motena oskrba s pitno vodo.

Do sobote zapora ceste Blanca - Poklek - Selce

Gradnje d.o.o. obveščajo, da bo danes izvedena občasna popolna zapora prometa tipa E-5, na odseku lokalne ceste, št. 372161 Blanca-Poklek-Selce, na odseku med km 2,280 in 2,370 (pri hišni številki Čanje 33), v dolžini 90 metrov. Zapora bo izvedena med 17. in 21. avgustom 2021 zaradi sanacije brežin ob lokalni cesti Blanca-Poklek-Selce.

V delu Brežic brez pitne vode

Komunala Brežice obvešča uporabnike iz dela Ulice Kozjanskih Borcev, dela Obrtne ulice in dela Ceste svobode v Brežicah, da bo danes, predvidoma med 8. in 15. motena dobava pitne vode, zaradi nujnih vzdrževalnih del na vodovodnem omrežju.

Kje v torek ne bo električne energije?

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo v torek, 17. avgusta, zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Krško okolica med 9. in 14. uro na območju transformatorske postaje Gorica pri TEB, nizkonapetostno omrežje – Stanovanja proti TEB.

PGE Krško

Hidravlično olje iz avtodvigala

V ponedeljek zvečer, ob 20.31 je bilo, je na Cesti prvih borcev v Brežicah iz avtodvigala iztekalo hidravlično olje. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so preprečili iztek olja v jašek, z vpojnimi sredstvi posuli cestišče in parkirišče na površini 25 m2 in ga očistili.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali sedem pozivov za nujno medicinsko pomoč, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto so posredovali naročilo za odvoz poginule živali.

(eP)

sevnica
elektro celje
krško

Pridružite se nam