Skip to main content
V Posavju 4° C Sobota, 26. november 2022
17.08.2021
09:00
Elektrika, voda, ceste, 13. avgust 2020
Grafika: ePosavje.com
Do sobote zapora ceste Blanca - Poklek - Selce v občini Sevnica, v torek brez električne energije pri Brestanici, v delu Brežic bo do 15. ure motena oskrba s pitno vodo.

Do sobote zapora ceste Blanca - Poklek - Selce

Gradnje d.o.o. obveščajo, da bo danes izvedena občasna popolna zapora prometa tipa E-5, na odseku lokalne ceste, št. 372161 Blanca-Poklek-Selce, na odseku med km 2,280 in 2,370 (pri hišni številki Čanje 33), v dolžini 90 metrov. Zapora bo izvedena med 17. in 21. avgustom 2021 zaradi sanacije brežin ob lokalni cesti Blanca-Poklek-Selce.

V delu Brežic brez pitne vode

Komunala Brežice obvešča uporabnike iz dela Ulice Kozjanskih Borcev, dela Obrtne ulice in dela Ceste svobode v Brežicah, da bo danes, predvidoma med 8. in 15. motena dobava pitne vode, zaradi nujnih vzdrževalnih del na vodovodnem omrežju.

Kje v torek ne bo električne energije?

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo v torek, 17. avgusta, zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Krško okolica med 9. in 14. uro na območju transformatorske postaje Gorica pri TEB, nizkonapetostno omrežje – Stanovanja proti TEB.

PGE Krško

Hidravlično olje iz avtodvigala

V ponedeljek zvečer, ob 20.31 je bilo, je na Cesti prvih borcev v Brežicah iz avtodvigala iztekalo hidravlično olje. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so preprečili iztek olja v jašek, z vpojnimi sredstvi posuli cestišče in parkirišče na površini 25 m2 in ga očistili.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali sedem pozivov za nujno medicinsko pomoč, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto so posredovali naročilo za odvoz poginule živali.

(eP)

sevnica
elektro celje
krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja