Skip to main content
V Posavju 15.9° C Nedelja, 14. avgust 2022
15.09.2020
20:24
NMP Krško, PGE Krško
Foto: arhiv ePosavje
Krški reševalci in gasilci v torkovem popoldnevu posredovali na Zdolah in v Krškem, njihovi sevniški kolegi pa v Znojilah pri Studencu. Z 112 od zadnjega poročanja enajst nujnih klicev.

Dve tehnični intervenciji

V Znojilah pri Studencu

Ob 12.31 so v Znojilah pri Studencu gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica s tehničnim posegom odprli vrata na stanovanjskem objektu, v katerem se je nahajala onemogla oseba. Reševalci nujne medicinske pomoči Sevnica so osebo oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Brežice.

In na Zdolah

Dobro uro pozneje, ob 13.30, so na Zdolah gasilci Poklicne gasilske enote Krško prav taok s tehničnim posegom omogočili vstop v stanovanjski objekt, v katerem se je nahajala obolela oseba in nudili pomoč reševalcem pri prenosu le te. Reševalci nujne medicinske pomoči Krško so osebo oskrbeli in prepeljali na zdravljenje.

Manjši požar na papirnem stroju

Zaposlenega so odpeljali v Brežice

Ob 16.41 je v podjetju v Tovarniški ulici v Krškem, zagorelo na papirnem stroju. Manjši požar so po začetnem gašenju zaposlenih dokončno pogasili gasilci Poklicne gasilske enote Krško, ki so nato s termovizijsko kamero še pregledali prostor. Reševalci nujne medicinske pomoči Krško so zaposlenega, ki se je nadihal dima, na kraju oskrbeli in nato prepeljali v Splošno bolnišnico Brežice.

Obvestila in ostale aktivnosti

Enajst pozivov z 112

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali enajst pozivov za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

krško
sevnica
pgd sevnica
pge krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja