Skip to main content
V Posavju 12.2° C Petek, 20. maj 2022
22.12.2021
18:41
Nesreča, Čatež
Foto: promet.si
Ne zgodi se ravno vsak dan, da policisti, reševalci in gasilci na istem križišču obravnavajo dve prometni nesreči v vsega nekajurnem razmaku. Danes je eden tistih dni.

Dve nesreči v križišču na Čatežu

BREŽICE V današnjem dnevnem biltenu dogajanja v Posavju na Regijskem centru za obveščanje Brežice izpostavljajo dve prometni nesreči. In glej, prav obe sta se zgodili na križišču na Čatežu.

Prva nesreča ob 9:41

Prva nesreča se je zgodila ob 9.41, ko je osebno vozilo končalo v semaforju. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so zavarovali mesto nesreče, odklopili akumulator na vozilu, počistili razlite motorne tekočine in pomagali vlečni službi pri odstranitvi vozila, reševalci nujne medicinske pomoči Krško pa so poškodovano osebo oskrbeli in prepeljali v Urgentni center Splošne bolnišnice Brežice.

Druga nesreča ob 14:58

Ob 14.58 sta v križišču v kraju Čatež ob Savi, občina Brežice, trčili osebni vozili, Gasilci PGE Krško so zavarovali mesto nesreče, odklopili akumulator na vozilu in počistili razlite motorne tekočine. Poškodovan ni bil nihče.

NMP Krško, rešilec 112

Šest nujnih klicev na 112

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so sicer v preteklih 12-ih urah posredovali šest pozivov za nujno medicinsko pomoč, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto so posredovali naročilo za odvoz poginule živali

pge krško
nmp krško
krško
brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja