Skip to main content
V Posavju 27.5° C Torek, 24. maj 2022
30.06.2021
07:54
PGE Krško, vožnja na intervencijo
Foto: ePosavje.com
Pet minut po polnoči je zagorelo v Kerinovem Grmu, gasilci so požar pogasili, a so njih in policiste Romi napadli s kamenjem.

"Razen pločevine pri kamenjanju ni bil nihče poškodovan"

KRŠKO Ob 0.05 je v romskem naselju Kerinov Grm v občini Krško gorelo v naravnem okolju. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so požar omejili in mešane goreče odpadke pogasili.

Kot pravijo na Regijskem centru za obveščanje Brežice, so pri intervenciji gasilce in policiste Romi napadli s kamenjem, "zato so gasilci, po navodilu policije predčasno zapustili kraj dogodka. Razen pločevine pri kamenjanju ni bil nihče poškodovan. Obveščene so bile pristojne službe."

 

Brez elektrike: Presladol - Po dolini

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju transformatorske postaje Presladol, nizkonapetostno omrežje – Po dolini danes med 8:00 in 12:00 uro.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali tri pozive za nujno medicinsko pomoč, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto so posredovali naročilo za odvoz poginule živali.

(eP)

krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja