Skip to main content
V Posavju 8.7° C Četrtek, 2. december 2021
16.07.2020
08:59
Foto: arhiv ePosavje
V delu brežiške občine bo do 17.30 ure motena oskrba s pitno vodo, voda bo spet do 22. ure, nato pa bo do jutra oskrba s pitno vodo prekinjena. Velja ukrep omejitve rabe pitne vode!

Obvestilo za prebivalce širše okolice Globokega

16. JULIJ

(08:58) Do 15. ure motena oskrba s pitno vodo

Na območju Dečnega sela - Planina, Malega Vrha, Globokega, Bojsnega in Piršenbrega bo do predvidoma 15. ure motena dobava pitne vode zaradi popravila okvare na vodovodnem omrežju. Do preklica na omenjenem območju velja omejitev rabe pitne vode.

15. JULIJ

(16:04) Motena in prekinjena oskrba s pitno vodo

Kot pravijo na Komunali Brežice, uporabnike iz Dečnega sela – Planina, Malega Vrha, Globokega, Bojsnega in Piršenbrega obveščajo da bo v sredo, 15. julija, do predvidoma 17.30 ure motena dobava pitne vode zaradi iskanja okvare na vodovodnem omrežju.

Voda bo znova med 17.30 in 22. uro

Nato pa je od 22. do 5. ure ne bo

Med 17.30 in 22. uro bo oskrba na tem območju znova zpostavljena, od 22. do 5. ure zjutraj pa bo oskrba ponovno prekinjena zaradi iskanja okvare na vodovodnem omrežju.

Ukrep omejitve rabe pitne vode!

"Do preklica na omenjenem območju velja omejitev rabe pitne vode," dodajajo v sporočilu. Prepovedano je zalivanje vrtov, polnjenje bazenov, pranje avtomobilov in ostale podobne aktivnosti, ob tem pa prosijo za razumevanje.

Do preklica omejitev porabe pitne vode

Tako je prepovedan odvzem vode iz hidrantov, razen za potrebe gašenja, prav tako je prepovedano pranje avtomobilov, zalivanje zelenic, polnjenje bazenov in zalivanje vrtnin v gospodinjstvih.

(eP)

brežice
komunala brežice
pitna voda
obvestila

Pridružite se nam