Skip to main content
V Posavju 21.4° C Torek, 9. avgust 2022
23.04.2020
19:14
Foto: arhiv ePosavje
Dve intervenciji gasilcev v Krškem, dezinfekcija v Sevnici, požar na Gmajni, devet nujnih z 112 in obvestilo o zapori cesti Cirnik - Koritno.

Iz ograde rešili srnjaka, iz dvigala ujeto osebo

Srnjaka na Tovarniški cesti

Ob 5.38 so na Tovarniški cesti v Krškem gasilci Poklicne gasilske enote Krško s tehničnim posegom iz kovinske ograde rešili ujetega srnjaka in ga nepoškodovanega odpeljali v naravno okolje.

Osebo na Cesti krških žrtev

Ob 11.23 so na Cesti krških žrtev v Krškem krški poklicni gasilci rešili ujeto osebo iz okvarjenega dvigala in prepovedali uporabo dvigala do prihoda servisne službe.

Dezinfekcija v Sevnici

Ob 9.00 so gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica opravili dezinfekcijo javnih površin na območju Zdravstvenega doma Sevnica in tržnice v Sevnici na površini približno 3000 kvadratnih metrov.

V gozdu gorela podrast

Ob 15.52 je v bližini naselja Gmajna, občina Krško, gorela podrast v gozdu. Požar na površini približno 100 kvadratnih metrov so pogasili gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Smednik in Poklicne gasilske enote Krško, obveščene so bile pristojne službe.

Popolna zapora ceste Cirnik - Koritno

Elektro Celje d.d., PE Krško obvešča o popolni zapori LC 024161 Cirnik-Koritno, 5 dni v terminu od 23. aprila 2020 do 31. maja 2020 z namenom izvedbe kabliranja NNO Cirnik in NNO Kušina.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali devet pozivov za nujno medicinsko pomoč, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto so posredovali naročilo za odvoz poginule živali.

(eP)

krško
sevnica
pge krško
pgd sevnica

Pridružite se nam