Skip to main content
V Posavju 12.6° C Torek, 26. oktober 2021
30.09.2021
08:12
Foto: arhiv ePosavje
V četrtek, zadnjega septembra, brez električne energije pri Vrhu nad Boštanjem, okoli Blance in v Krškem. Krški gasilci v sredo v Pleterjah in na Gorjancih, s številke 112 osem nujnih klicev.

Brez elektrike pri Vrhu nad Boštanjem, okoli Blance in v Krškem

Elektro Celje d.d., Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo v četrtek, 30. septembra, zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Sevnica na območju transformatorskih postaj Vrh Boštanj, nizkonapetostno omrežje – Vrh med 9. in 14. uro ter Pečje, Lončarjev dol, Gradec Blanca, Čanje, Žigrski vrh in Gračka gora med 8. in 13.30 uro.

Brez električne energije bodo tudi na področju nadzorništva Krško mesto, na območju transformatorskih postaj Nova šola Videm, nizkonapetostno omrežje – Kajuhova levo, Lapajnetova, Trdinova med 8. in 13. uro.

Brez pitne vode

V Brezju pri Bojsnem v občini Brežice bo v četrtek motena oskrba z vodo. > PREBERI VEČ

V Pleterjah gorelo drevo

V sredo ob 5.56 je v kraju Pleterje v občini Krško gorelo drevo, požar so pogasili gasilci Poklicne gasilske enote Krško.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 24-ih urah posredovali osem pozivov za nujno medicinsko pomoč, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto so posredovali naročilo za odvoz poginule živali. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so porabnikom v naselju Premagovci na Gorjancih pripeljali 10 m3 pitne vode.

(eP)

brežice
krško
elektrika
obvestila
elektro celje

Pridružite se nam