Skip to main content
Četrtek, 28. marec 2024
21.07.2021
06:35
Foto: arhiv ePosavje
Šest prometnih nesreč, deset kršitev javnega reda in miru, vlomi, goljufije in tatvine. Vse to od zadnjega poročanja policistov v tokratni kroniki Policijske uprave Novo mesto.

Šest prometnih nesreč, deset kršitev javnega reda in miru

Policisti so obravnavali šest prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda in zasegli dve vozili kršiteljema cestno prometnih predpisov, ki nista imela veljavnih vozniških dovoljenj.

Vlomi, goljufije, tatvine

Ob tem so posredovali tudi zaradi desetih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih, s področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj vloma, poškodovanja tuje stvari, goljufije in tatvin.

 

Nujni klici na 113

166 klicev na številko 113

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 48 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 166 klicev, posredovali so zaradi nezakonitih prehodov državne meje.

Odnesel zlatnino

V naselju Gregovce na območju Policijske postaje Brežice je med ponedeljkom in torkom nekdo izkoristil odsotnost stanovalcev in skozi vrata vlomil v stanovanjsko hišo, pregledal je prostore in našel ter odtujil zlat nakit. Lastnica ocenjuje, da je oškodovana za okoli 600 evrov.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja