Skip to main content
Sreda, 17. april 2024
27.01.2021
09:51
Foto: arhiv ePosavje
Od zadnjega poročanja so policisti obravnavali sedem prometnih nesreč, pet kršitev javnega reda in miru, na številko 113 so prejeli 91 klicev, posredovali so na 29 nujnih primerih.

Kronika Policijske uprave Novo mesto, 26. januar 2021

Sedem prometnih nesreč

Policisti so obravnavali sedem prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda in zasegli vozila trem kršiteljem cestno prometnih predpisov, ki niso imeli veljavnih vozniških dovoljenj.

Pet kršitev javnega reda in miru

Ob tem so posredovali zaradi petih kršitev javnega reda in miru na javnem kraju in v zasebnih prostorih, s področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj ponarejanja dokumentov.

Policija, državna meja

Na številko 113 prejeli 91 klicev

Posredovali so na 29 nujnih primerih

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 29 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 91 klicev, posredovali so zaradi poskusov izmika mejni kontroli.

V dveh tovornjakih našli štiri Afganistance

Dva v srbskem tovornjaku

Policisti Postaje mejne policije Obrežje so med kontrolo tovornega vozila srbskih registrskih oznak odkrili dva državljana Afganistana, ki sta se skrita med tovorom poskušala izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo.

Še dva v tovornjaku registrskih oznak Severne Makedonije

V tovornem vozilu registrskih oznak Severne Makedonije so odkrili še dva državljana Afganistana, ki sta se prav tako poskušala izogniti mejni kontroli. Tujce so po zaključenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja