Skip to main content
Petek, 29. marec 2024
28.01.2021
07:29
Foto: arhiv ePosavje
Od zadnjega poročanja so policisti obravnavali devet prometnih nesreč, sedem kršitev javnega reda in miru, na številko 113 so prejeli 130 klicev in posredovali na 39 nujnih primerih.

Kronika Policijske uprave Novo mesto, 27. januar 2021

Devet prometnih nesreč

Policisti so obravnavali so devet prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Prav tako so kršitelju cestno prometnih predpisov, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja, zasegli vozilo in pridržali voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola.

Sedem kršitev javnega reda in miru

Ob tem so posredovali tudi zaradi sedmih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih, s področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj prepovedanega prehajanja meje ali ozemlja države, ponarejanja dokumentov in poškodovanja tuje stvari.

Policija 113, avtomobil

130 klicev na 113, nujnih primerov 39

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 39 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 130 klicev, posredovali so zaradi nezakonitih prehodov državne meje in poskusov izmika mejni kontroli.

35-letnik šofiral brez dovoljenja, ostal brez motorja

Brežiški policisti so med kontrolo prometa v Brežicah okoli 12. ure ustavili 35-letnega motorista in med postopkom ugotovili, da nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Policisti so mu motorno kolo Kawasaki Z750 zasegli in o kršitvi z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče
policija

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja