Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
30.10.2020
07:26
Foto: arhiv ePosavje
Od zadnjega poročanja so policisti obravnavali devet prometnih nesreč, deset kršitev javnega reda in miru, na številki 113 prejeli 191 klicev in posredovali zaradi 60 nujnih primerov.

Devet prometnih nesreč

Deset kršitev javnega reda in miru

Policisti so obravnavali devet prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Ob tem so posredovali zaradi desetih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj nasilja v družini, grožnje, poškodovanja tuje stvari in tatvin.

Med pločevino našli državljana Toga

Policisti Postaje mejne policije Dobova so ob pregledu tovornega vlaka, ki je iz Srbije prevažal pločevino, v enem izmed vagonov našli državljana Toga, ki se je skrit med tovorom poskušal izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo, predali so ga hrvaškim varnostnih organom.

191 klicev na številko 113

60 nujnih primerov

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 60 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 191 klicev, posredovali so zaradi nesreč pri delu, poskusov izmika mejni kontroli in nezakonitih prehodov državne meje.

(eP)

policija
krško
brežice
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice