Skip to main content
V Posavju 18.1° C Sreda, 17. avgust 2022
06.05.2021
06:49
Foto: arhiv ePosavje
Od zadnjega poročanja so policisti na številko 113 prejeli 222 klicev in posredovali po enajstih prometnih nesrečah ter desetih kršitvah javnega reda in miru.

11 prometnih nesreč

Policisti so obravnavali prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in deset prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Ob tem so posredovali zaradi desetih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih, s področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj ponarejanja denarja, poškodovanja tuje stvari in tatvin.

 

Policija, avtomobil, 113

222 klicev na številko 113

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 55 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 222 klicev, posredovali so zaradi najdbe neeksplodiranega ubojnega sredstva in poskusov izmika mejni kontroli.

Na podvozju vagona odkrili dva Turka in tri Afganistance

Policisti Postaje mejne policije Dobova so med opravljanjem mejne kontrole na vstopu v Slovenijo na podvozju vagona odkrili pet tujcev, ki so se poskušali izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo. Dva državljana Turčije in tri državljane Afganistana so po zaključenih postopkih predali hrvaškim varnostnim organom.

(eP)

krško
brežice
sevnica

Pridružite se nam

Novice iz Posavja