Skip to main content
V Posavju 20.5° C Ponedeljek, 4. julij 2022
06.10.2021
06:17
Foto: arhiv ePosavje
Policisti so s torka na sredo obravnavali deset prometnih nesreč ter trinajst kršitev javnega reda in miru. Pri nadzoru državne meje so izsledili 41 tujcev, od tega 37 v Beli krajini.

10 prometnih nesreč, 13 kršitev javnega reda in miru

Policisti so s torka na sredo obravnavali deset prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Med drugim so posredovali tudi zaradi 13-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj lahke telesne poškodbe, ponarejanja dokumentov, vloma in tatvin.

Pri Črnomlju prijeli 37 tujcev

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Policijske postaje Črnomelj, v krajih Preloka, Adlešiči, Balkovci in Žuniči, izsledili in prijeli 37 državljanov Afganistana in v okolici Perišča, na območju Policijske postaje Brežice, pa tri državljane Irana in državljana Afganistana. Kot pravijo policisti, postopki s tujci, ki so nezakonito prestopili državno mejo, še niso zaključeni.

Policija, kljuka

208 klicev na številko 113

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 59 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 208 klicev, posredovali so zaradi požara in nezakonitih prehodov državne meje.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi