Skip to main content
V Posavju 5.7° C Torek, 23. 2024
10.08.2021
07:00
Foto: arhiv ePosavje
Policisti so od zadnjega poročanja prejeli 283 klicev na številko 113, sedem prometnih nesreč in 18 kršitev javnega reda ter miru.

Sedem prometnih nesreč

18 kršitev javnega reda in miru

Policisti so obravnavali prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in šest prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Ob tem so posredovali še zaradi 18-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih in dva kršitelja pridržali. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin.

Policija, avtomobil, 113

283 klicev na številko 113

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 64 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 283 klicev, posredovali so zaradi nesreče pri delu, kurjenja v naravnem okolju in nezakonitih prehodov državne meje.

Na Kremenu tatiči tudi v ponedeljek

V ponedeljek med 16.30 in 22. uro je v naselju Kremen na območju Policijske postaje Krško nekdo izkoristil odsotnost stanovalcem in skozi vrata poskušal vlomiti v stanovanjsko hišo. V notranjost objekta ni uspel priti, nastala je le premoženjska škoda na vratih. Na Kremenu so bili nepridipravi na delu v prejšnjem tednu

Nadzor državne meje

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Rigonc na območju Policijske postaje Brežice izsledili in prijeli državljana Alžirije, na območju Bistrice in Dobličke Gore na območju Policijske postaje Črnomelj deset državljanov Pakistana in sedem državljanov Bangladeša, v Ručetni vasi pri Črnomlju pa dva državljana Bangladeša in dva državljana Pakistana. "Policijski postopki s tujci, ki so nezakonito prestopili državno mejo, še niso zaključeni," dodajajo.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja