Skip to main content
V Posavju 4.2° C Sobota, 26. november 2022
17.08.2021
06:03
Foto: arhiv ePosavje
Od petka do torka so policisti na številko 113 prejeli 988 klicev in posredovali na 256 nujnih primerih.

Nesreči v Leskovcu in pri Bukošku

V soboto je v Leskovcu pri Krškem 78-letna voznica pri zavijanju desno spregledala 64-letno voznico električnega skiroja, ki se je v nesreči lažje poškodovala. Zvečer je 21-letni voznik osebnega avtomobila trčil v 48-letno kolesarsko, ki je peljala od Župelevca proti Bukošku, kolo pa naj bi bilo med vožnjo neosvetljeno.

Iz Trščine z motokultivatorjem

V soboto popoldne so sevniški policisti opravili pogled kraja vloma v zidanico v Trščini. Neznani storilec je iz zidanice vzel starejši moto kultivator Gorenja Muta z rotacijsko kosilnico, ki naj bi bila vredna okoli 200 evrov. V Gazicah so policisti zasegli osebna avtomobila voznikoma, ki sta bila brez vozniškega dovoljenja.

Policija, avtomobil

Na številko 113 sprejeli 988 klicev

Od petka zjutraj do torka zjutraj so policisti na številki 113 sprejeli 988 klicev, od tega je bilo 256 primerov takšnih, ki so zahtevali posredovanje policije. Policisti pravijo, da je bilo največ klicev povezanih s prometno varnostjo.

Med vikendom so obravnavali pet kršitev javnega reda in miru v zasebnem prostoru in 19 kršitev javnega reda in miru na javnem kraju.

Pri Mihalovcu in Mostecu štirje tujci

Brežiški policisti so v nedeljo dopoldne v bližini naselja Mihalovec prijeli državljana in državljanko Iraka, ki sta državno mejo prestopila na nezakonit način, v noči iz nedelje na ponedeljek pa dva državljana Irana v okolici Mosteca.

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam

Novice iz Posavja