Skip to main content
V Posavju 20° C Ponedeljek, 4. julij 2022
18.11.2021
06:20
Foto: arhiv ePosavje
Od zadnjega poročanja so policisti na številko 113 prejeli 246 klicev, posredovali so zaradi sedmih prometnih nesreč ter devetih kršitev javnega reda in miru.

Sedem prometnih nesreč

S srede na četrtek so policisti obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je huje poškodoval kolesar in šest prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. V Sevnici so zasegli avtomobil kršitelju cestno prometnih predpisov, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja.

Devet kršitev javnega reda in miru

Policisti so posredovali tudi zaradi devetih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih, s področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj lahke telesne poškodbe, groženj, poskusa vloma in tatvin.

Policija 113, avtomobil

246 klicev na številko 113

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 58 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 246 klicev, posredovali so zaradi sprožitve signalno varnostne naprave in nezakonitih prehodov državne meje.

Pri Dobovi prijeli štiri državljane Kosova

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Dobove izsledili in prijeli štiri državljane Kosova. Policijski postopki s tujci, ki so nezakonito prestopili državno mejo, še niso zaključeni.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja