Skip to main content
V Posavju 3.8° C Sobota, 27. 2024
02.07.2021
07:00
Foto: arhiv ePosavje
S četrtka na petek so policisti obravnavali 9 prometnih nesreč, 16 kršitev javnega reda in miru, v naselju Svinjsko tatvino, na Obrežju pa štiri tujce v dveh tovornjakih.

Devet prometnih nesreč

Policisti so obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je lažje poškodoval kolesar, in osem prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda.

Od zadnjega poročanja so posredovali zaradi 16-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih, s področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj tatvin.

Policija, avtomobil, 113

205 klicev na številko 113, 52 nujnih primerov

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 52 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 205 klicev, posredovali so zaradi poskusov izmika mejni kontroli in kurjenja v naravnem okolju.

Tatvina in dogodki na meji

Iz hiše z denarnico in dokumenti

Na območju naselju Svinjsko v občini Sevnica je dopoldne nekdo izkoristil krajšo odsotnost stanovalca, ki se je nahajal na vrtu, in iz odklenjene stanovanjske hiše odtujil denarnico z denarjem in dokumenti.

Trije Afganistanci in Maročan

Policisti Postaje mejne policije Obrežje so med mejno kontrolo tovornega vozila srbskih registrskih oznak v tovornem delu odkrili tri državljane Afganistana, ki so se skriti med tovorom poskušali izogniti mejni kontroli. Prav tako na tovornem vozilu srbskih registrskih oznak so na podvozju odkrili državljana Maroka, ki je skušal nezakonito vstopiti v Slovenijo.

Policisti so tujce po zaključenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja