Skip to main content
V Posavju 28.2° C Torek, 16. avgust 2022
24.08.2021
07:37
Foto: arhiv ePosavje
Policisti so v soboto in nedeljo na številko policije 113 sprejeli 408 klicev, od tega je bilo 120 primerov takšnih, ki so zahtevali posredovanje policije.

Med vikendom 33 kršitev javnega reda in miru

V soboto in nedeljo so policisti obravnavali 33 primerov, povezanih s prijavami kršitev javnega reda. Enajst primerov je bilo kršitev javnega reda in miru na javnem kraju. Štiri so obravnavali v Novem mestu ter Šentjerneju ter po eno Brežicah, Črnomlju in Sevnici. Krški policisti so obravnavali dve kršitve javnega reda in miru v zasebne prostoru, novomeški pa eno.

Krški policisti so v soboto zvečer pridržali 35-letnika, ki je doma pod vplivom alkohola razgrajal in se ni pomiril niti po prihodu policistov. Ker ni šlo drugače, so ga vklenili in odpeljali na policijsko postajo v pridržanje do iztreznitve.

53-letnik v Brežicah ostal brez avtomobila

Brežiški policisti so v soboto zjutraj v Brežicah zasegli avtomobil 53-letnemu vozniku, ker ga je vozil brez vozniškega dovoljenja. Popoldne pa so avtomobil 60-letnemu vozniku zasegli novomeški policisti – pri kontroli prometa so namreč ugotovili, da ga vozi brez veljavnega vozniškega dovoljenja, za nameček pa je preizkus alkoholiziranosti pokazal 1,20 mg/l alkohola v izdihanem zraku.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki

Pridružite se nam

Novice iz Posavja