Skip to main content
V Posavju 18.3° C Sobota, 13. avgust 2022
29.09.2021
06:22
Foto: arhiv ePosavje
S torka na sredo so policisti obravnavali 13 prometnih nesreč ter prav toliko kršitev javnega reda in miru. Na številko 113 so prejeli 256 klicev in posredovali v 66 nujnih primerih.

13 prometnih nesreč

Policisti so obravnavali prometno nesrečo s smrtnim izidom, prometno nesrečo, v kateri se je udeleženec huje poškodoval, prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in deset prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. V Metliki so pridržali voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola.

13 kršitev javnega reda in miru

Od zadnjega poročanja so policisti posredovali zaradi 13-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj lahke telesne poškodbe, poškodovanja tuje stvari, vloma in tatvin.

Policija, avtomobil

256 klicev na številko 113

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 66 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 256 klicev, posredovali so zaradi nesreče pri delu, iskanja pogrešane osebe, najdbe neeksplodiranih ubojnih sredstev, poskusov izmika mejni kontroli in nezakonitih prehodov državne meje.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja