Skip to main content
V Posavju 13.2° C Četrtek, 29. september 2022
09.09.2021
06:42
Foto: arhiv ePosavje
V torek in sredo so policisti na številki 113 sprejeli 422 klicev, od tega je bilo 116 primerov, ki so zahtevali posredovanje policije.

V Trščini pogrešajo žlebove in cevi

Sevniški policisti so v sredo dopoldne opravili ogled tatvine žlebov v Trščini. Tam so neznanci v zadnjih dneh iz kozolca ob vikendu odtujili približno osemnajst metrov bakrenih žlebov in odtočnih cevi.

24 kršitev javnega reda in miru

Policisti so v dveh dneh obravnavali štiriindvajset različnih kršitev javnega reda, od tega osem na javnem kraju in dve v zasebnem prostoru. Na Zdolah so staremu znancu policije (46) napisali plačilni nalog zaradi lažne prijave kršitve javnega reda in miru.

Med Velikim Podlogom in Drnovim prijeli Hrvata in 6 državljanov Bangladeša

V širše zastavljeni akciji so policisti iz Brežic, Krškega, prometni policisti, iz Šentjerneja, Trebnjega in specializirane enote za nadzor državne meje v Brežicah na relaciji Veliki Podlog – Drnovo prijeli šest tujcev, državljanov Bangladeša, ki so v Slovenijo prišli ilegalno. Omenjene tujce je v avtu vozil 23-letni državljan Hrvaške, ki so ga v postopek prevzeli kriminalisti sektorja kriminalistične policije iz Novega mesta.

(eP)

krško
brežice
sevnica

Pridružite se nam