Skip to main content
V Posavju 20.5° C Ponedeljek, 4. julij 2022
11.08.2020
11:12
Policija, avtomobil
Foto: arhiv ePosavje
V Posavju so policisti med vikendom obravnavali štiri primere vlomov in tatvin. Na Blanci je nekdo zamotil občana s pretvezo, da kupuje traktor. Medtem sta dva pomagača vstopila v njegovo hišo.

Vlom na Drnovem: Odnesel denar, kartico in dokumente

V Drnovem je v petek, med 17. in 21. uro je bilo, nekdo skozi okno vlomil v stanovanjsko hišo, pregledal prostore in našel ter odtujil denar, bančno kartico in dokumente. Lastnika je oškodoval za okoli 300 evrov.

Kupoval traktor in zamotil občana, dva sta iz hiše odnesla okoli 60 evrov

Policisti so bili obveščeni tudi o primeru tatvine na Blanci. Tam so se na dvorišče stanovanjske hiše namreč pripeljali trije neznanci. Eden je pod pretvezo, da kupuje kmetijski traktor, s pogovorom zamotil oškodovanca, druga dva pa sta vstopila v stanovanjsko hišo in odtujila okoli 60 evrov. Lastnik je šele po odhodu neznancev ugotovil, da je bil oškodovan.

Odnesli čistilec in radiator

V Hrastju pri Cerkljah je v petek nekdo iz odklenjenega kmetijskega objekta odtujil visokotlačni čistilec in električni radiator.

Skozi balkonska vrata v hišo, odnesel denar

Na Mrtvicah, na območju Policijske postaje Krško, je v noči na nedeljo neznanec izkoristil odsotnost stanovalcev, skozi balkonska vrata vlomil v stanovanjsko hišo in odtujil denar. Lastnika je oškodoval za okoli 5000 evrov.

(eP)

krško
brežice
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi