Skip to main content
V Posavju 28.8° C Sreda, 10. avgust 2022
21.07.2022
11:20
Gasilci PGE Krško
Foto: arhiv ePosavje
Na Bohorju voznik s štirikolesnikom zletel s ceste, poklicni gasilci so posredovali tudi na Tomšičevi ulici v Krškem.

Na Bohorju s ceste

Ob 18.13 je izven naselja Dobrova v občini Krško voznik s štirikolesnikom zapeljal s ceste. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč poškodovanem vozniku, izvlekli vozilo nazaj na cestišče in očistili cestišče. Reševalci nujne medicinske pomoči Krško so poškodovanega voznika oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Brežice.

Kaj o nesreči pravijo policisti?

Večkrat se je prevrnil in obstal v jarku

Nekaj po 18. uri so bili policisti obveščeni o prometni nesreči na Bohorju na območju Policijske postaje Krško Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih policistov je 33-letni voznik štirikolesnika na gozdni poti izgubil oblast nad vozilom in zapeljal s poti. S štirikolesnikom se je večkrat prevrnil in obstal v jarku.

Brez čelade in zaščitnih oblačil

Reševalci so hudo poškodovanega moškega, ki po besedah policistov med vožnjo ni uporabljal zaščitne čelade in zaščitnih oblačil, reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Policisti vse okoliščine nesreče še preiskujejo.

Zaprli vodovodni ventil

Ob 19.38 so na Tomšičevi ulici v Krškem gasilci Poklicne gasilske enote Krško zaprli vodovodni ventil pri stanovanjski hiši in s tem preprečili nekontroliran iztek pitne vode.

Šest pozivov

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali šest pozivov za nujno medicinsko pomoč.

pge krško
krško
nmp krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja