Skip to main content
V Posavju 33.2° C Sreda, 17. avgust 2022
12.04.2021
13:28
Policija, kljuka
Foto: arhiv ePosavje
V soboto so sevniški policisti izsledili Sevničana, ki se je v prodajalni nedostojno vedel. Alkotest je pokazal, kaj je botrovalo obnašanju. V Dobovi so izsledili Alžirca, na Obrežju dva Afganistanca.

Nedostojno se je vedel, izsledili so ga na cesti, alkotest pa je potrdil domneve

SEVNICA Sevniški policisti so bili v soboto obveščeni o nedostojnem vedenju moškega v prodajalni v Sevnici. Policisti so ga na podlagi opisa izsledili v prometu in mu zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti odredili preizkus. Policisti so kršitelju, ki je imel v litru izdihanega zraka 0,86 miligramov alkohola, odvzeli vozniško dovoljenje in prepovedali nadaljnjo vožnjo.

Obdolžilni predlog in hitri postopek

O vožnji pod vplivom alkohola so z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče in uvedli hitri postopek zaradi kršitev Zakona o varstvu javnega reda in miru, Zakona o nalezljivih boleznih in Zakona o zasebnem varovanju.

Na podvozju priklopnika dva Afganistanca

Na Obrežju je bilo

Policisti Postaje mejne policije Obrežje so med kontrolo tovornega vozila bolgarskih registrskih oznak na podvozju priklopnega vozila odkrili državljana Afganistana, ki sta se poskušala izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo. Tujca so po zaključenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom.

V Dobovili izsledili Alžirca

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje v Dobovi izsleidili državljana Alžirije. Policijski postopki s tujcem še niso zaključeni, sporočajo policisti.

(eP)

sevnica
obrežje
dobova
državna meja

Pridružite se nam

Novice iz Posavja