Skip to main content
V Posavju -0.7° C Petek, 21. januar 2022
13.05.2021
09:34
Nesreča v Krškem, 12. maj 2021
Foto: ePosavje.com
Na Cesti krških žrtev se je nekaj pred 14. uro zgodila prometna nesreča, čez Krško so se zaslišale sirene. V nesreči "pri Taverni" sta bili udeleženi dve osebi vozili.

Nesreča v Krškem

KRŠKO Na Cesti krških žrtev v Krškem, v starem mestnem jedru, se je nekaj pred 14. uro zgodila prometna nesreča. Na Regijskem centru za obveščanje Brežice so bili o nesreči sicer obveščeni ob 13. uri in 45 minut.

Fotogalerija (Foto: ePosavje.com):

13. maj 2021

(09:33) Kaj o nesreči pravijo policisti?

Policisti Policijske postaje Krško so opravili ogled in ugotovili, da je za nesrečo odgovorna 59-letna voznica osebnega avtomobila, ki je zaradi neupoštevanja prednosti v križišču trčila v avtomobil, ki ga je vozila 46-letna voznica.

Povzročiteljici bodo napisali plačilni nalog

Kot pravijo policsti, "sta se obe udeleženki v nesreči lažje poškodovali, oskrbeli so ju v brežiški bolnišnici. Policisti bodo povzročiteljici nesreče zaradi kršitve izdali plačilni nalog."

12. maj 2021

(15:24) Uradno o nesreči

Imamo več informacij o nesreči v Krškem. Na Regijskem centru za obveščanje Brežice pravijo, da se je ob 13.45 Valvasorjevem nabrežju v Krškem zgodila prometna nesreča z udeležbo dveh osebnih vozil.

Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja, očistili razlite motorne tekočine, pomagali pri nalaganju vozila ter očistili cestišče.

Reševalci nujne medicinske pomoči Krško so na kraju oskrbeli poškodovano osebo in jo prepeljali na zdravljenje v Urgentni center Brežice.

(14:18) V nesreči udeleženi dve osebni vozili

V nesreči v starem Krškem sta bili udeleženi dve osebni vozili, do trčenja pa je najverjetneje prišlo zaradi izsiljevanja prednosti, uradno informacijo bodo sporočili policisti. Po nesreči so posredovali reševalci nujne medicinske pomoči Zdravstvenega doma Krško, gasilci Poklicne gasilske enote Krško in krški policisti. Več informacij bo znanih v nadaljevanju dneva.

(13:58) Nesreča v Zatonu

Do nesreče je prišlo v križišču v Zatonu pri stari Taverni, promet je tam zaenkrat urejen izmenično enosmerno.

(eP)

krško
pge krško
nmp krško

Pridružite se nam