Skip to main content
V Posavju 27.7° C Torek, 24. maj 2022
30.09.2019
12:37
Foto: arhiv ePosavje
Na avtocesti pri Zalokah se je nekaj po 17. uri zgodila prometna nesreča, eno osebo so reševalci odpeljali v bolnišnico. Več v nadaljevanju novice.

S ceste v odbojno ograjo

Nesreča na avtocesti Smednik - Drnovo pri Zalokah

KRŠKO Ob 17.12 se je na avtocestnem odseku Smednik–Drnovo pri počivališču Zaloke zgodila prometna nesreča, ko je osebno vozilo zapeljalo s cestišča in se zaletelo v obcestno ograjo, pri tem pa se je ena oseba poškodovala. V času nesreče je bil na voznem pasu oviran promet.

Reševalci so eno osebo odpeljali v bolnišnico

Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator in z vpojnimi sredstvi posuli razlite motorne tekočine. Reševalci nujne medicinske pomoči Krško so poškodovano osebo oskrbeli in prepeljali v Urgentni center Splošne bolnišnice Brežice, o nesreči pa so bile obveščene pristojne službe.

Kaj o nesreči pravijo policisti?

30. september 2019

(12:35) Pijana 46-letnica v varnostni meh in varnostno ograjo

O prometni nesreči na avtocesti med Smednikom in Krškim so bili policisti obveščeni v soboto nekaj po 17. uri.

46-letnica trčila v naletni varnostni meh

Policisti so ugotovili, da je 46-letna voznica osebnega avtomobila izgubila oblast nad vozilom in trčila v naletni varnostni meh. Vozilo je odbilo preko vozišča, kjer je trčila v varnostno ograjo.

Napihala je ...

Povzročiteljica, ki se je v nesreči lažje poškodovala, je imela v litru izdihanega zraka 0,61 miligramov alkohola. Pa so ji policisti odvzeli vozniško dovoljenje in o kršitvah z obdoložilnim predlogom seznanili sodišče.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali šest pozivov za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

pge krško
nmp krško
policija
krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja