Skip to main content
V Posavju 26.3° C Četrtek, 18. avgust 2022
08.06.2019
07:30
Foto: arhiv ePosavje
Na servisu 112 pravijo, da so bili ob 19. uri obveščeni o prometni nesreči pri Senovem. Več informacij bo znanih v nadaljevanju petkovega večera.

Nesreča pri Malem Kamnu, umrl 63-letni traktorist

7. junij

(19:19) Ob 19. uri je bilo

Kot pravijo na Regijskem centru za obveščanje Brežice, so bili ob 19. uri obveščeni o prometni nesreči pri Senovem. Na servisu 112 pravijo, da je do nesreče prišlo pri Malem Kamnu. Več informacij bo znanih v nadaljevanju večera.

8. junij

(07:28) Kaj pravijo na 112?

Ob 19.02 se je v naselju Mali Kamen, občina Krško, občan prevrnil s traktorjem in podlegel poškodbam. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so zavarovali kraj nesreče, nudili pomoč policiji in pogrebni službi pri prenosu preminule osebe, postavili traktor na kolesa, odklopili akumulator, očistili razlite motorne tekočine ter oprali cestišče. Obveščene so bile pristojne službe.

(07:30) Kaj pravijo policisti?

Traktor se je nagnil in prevrnil na voznika

Nekaj pred 19. uro so bili policisti obveščeni o prometni nesreči v kraju Mali Kamen na območju Krškega. Policisti so opravili ogled in ugotovili, da je 63-letni voznik vozil kmetijski traktor s pripetim priklopnikom, na katerem so bila naložena drva.

V desnem ovinku zapeljal skrajno levo

Pri vožnji po lokalni cesti po klancu navzdol je v desnem ovinku zapeljal skrajno levo, na brežino. "Traktor se je močno nagnil in prevrnil na voznika, ki je pred tem padel iz vozila, zaradi hudih poškodb je umrl na kraju nesreče," dodajajo v sporočilu.

Letos je na cestah na območju Policijske uprave Novo mesto v prometnih nesrečah umrlo pet ljudi. Dva potnika v osebnem avtomobilu, pešec, motorist in voznik kmetijskega traktorja. V enakem obdobju lanskega leta je bilo na naših cestah šest smrtnih žrtev.

Vir: Policijska uprava Novo mesto

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali pet pozivov za nujno medicinsko pomoč, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto so posredovali naročilo za odvoz poginule živali.

 

(eP)

krško
pge krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja