Skip to main content
V Posavju 32.9° C Sreda, 17. avgust 2022
14.06.2021
14:25
Rešilec NMP Sevnica
Foto: arhiv ePosavje
Policisti so med vikendom obravnavali nesreče pri Tržišču, Globočicah in med Pirošicama.

Nesreči pri Tržišču in med Pirošicama

62-letnik pod vplivom alkohola na drugo stran ceste v 65-letnico

V četrtek nekaj pred 16. uro so bili sevniški policisti obveščeni o prometni nesreči v Tržišču. Policisti so po opravljenem ogledu in zbranih obvestilih ugotovili, da je 62-letni voznik osebnega avtomobila v ovinku zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v avtomobil 65-letne voznice. V nesreči ni bil nihče poškodovan, policisti pa so ugotovili, da je povzročitelj nesreče vozil pod vplivom alkohola in nima veljavnega vozniškega dovoljenja.

12-letnik s ceste v prometni znak

Brežiški policisti so bili v soboto obveščeni, da v bolnišnici oskrbujejo otroka, ki se je poškodoval pri padcu s kolesom. Policisti so zbrali obvestila in ugotovili, da se je nesreča zgodila med Gorenjem in Dolenji Pirošici, kjer je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad kolesom, zapeljal s ceste in trčil v prometni znak. 12-letni otrok, ki je med vožnjo uporabljal kolesarsko čelado, se je pri padcu lažje poškodoval.

64-letni traktorist hudo poškodovan

V soboto nekaj pred 17. uro se je zgodila prometna nesreča v Globočicah na območju Policijske postaje Brežice. Policisti so ugotovili, da je 64-letni voznik kmetijskega traktorja vozil po lokalni cesti, zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in se večkrat prevrnil.

Policisti so hudo poškodovanega so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico, okoliščine nesreče še preiskujejo in bodo o ugotovitvah seznanili pristojno tožilstvo.

(eP)

brežice
sevnica

Pridružite se nam

Novice iz Posavja