Skip to main content
V Posavju 33.9° C Ponedeljek, 4. julij 2022
09.04.2020
09:35
Foto: arhiv ePosavje
Pri Pišecah trk traktorja in osebnega avtomobila, sevniški gasilci nudili pomoč obnemogli osebi, z 112 trije nujni klici.

Pri Pišecah trk traktorja in osebnega avtomobila

Ob 16.59 sta v bližini naselja Pišece, občina Brežice, trčila traktor in osebno vozilo. Posredovali so gasilci Poklicne gasilske enote Krško, ki so na vozilu odklopili baterijo in z vpojnimi sredstvi očistili iztekle motorne tekočine. Dežurni delavec gradbenega podjetja je očistil cestišče, poškodovanih ni bilo.

Sevniški gasilci nudili pomoč obnemogli osebi

Ob 5.39 so na Planinski cesti v Sevnici, gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica nudili pomoč obnemogli osebi, ki je padla iz postelje.

Kaj o nesreči pravijo policisti?

(09:33) 41-letnica v 51-letnega traktorista

Policisti Policijske postaje Brežice so bili okoli 16.30 obveščeni o prometni nesreči pri Pišecah, opravili so ogled in ugotovili, da je nesrečo povzročila 41-letna voznica osebnega avtomobila, ki je zaradi vožnje po levi strani vozišča trčila v kmetijski traktor, ki ga je vozil 51-letni voznik.

Obema so izdali plačilna naloga

V nesreči ni bil nihče poškodovan, policisti pa so še ugotovili, da je voznik traktorja vozil pod vplivom alkohola, v litru izdihanega zraka je imel 0,81 miligramov alkohola. Policisti so povzročiteljici nesreče izdali plačilni nalog, zoper voznika traktorja pa zaradi vožnje pod vplivom alkohola na sodišče naslovili obdolžilni predlog.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali tri pozive za nujno medicinsko pomoč, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto so posredovali naročilo za odvoz poginule živali.

(eP)

pge krško
brežice
sevnica
pgd sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja