Skip to main content
V Posavju 25.6° C Četrtek, 18. avgust 2022
24.12.2020
08:42
Policija, avtomobil
Foto: arhiv ePosavje
Krški policisti so med kontrolo avtomobila na Drnovem osumljenki zasegli ukradena oblačila, vozniku in potnikom pa napisali plačilne naloge. Na območju Brežic izsledili 32-letnega tatu avtomobila.

Krški policisti osumljenki zasegli ukradena oblačila

V avtomobilu poleg voznika še trije potniki

Policisti Policijske postaje Krško so med kontrolo prometa na Drnovem ustavili osebni avtomobil znamke Audi, v katerem so bili poleg voznika še trije potniki.

Vozniku in potnikom napisali plačilne naloge

Policisti so med postopkom eni izmed potnic zasegli 18 kosov novih oblačil, za katere ni znala pojasniti izvora in sumijo, da so bili ukradeni. "Vozniku in potnikom so izdali plačilni nalog zaradi kršitev Zakona o nalezljivih boleznih, osumljenko pa bodo po zaključeni preiskavi ovadili na pristojno tožilstvo zaradi kaznivega dejanja tatvine," dodajajo policisti.

Brežiški policisti izsledili tatu in mu zasegli ukraden avtomobil

32-letnik v torek v Selah pri Dobovi ukradel cliota

Brežiški policisti so v popoldanskih urah na območju Brežic izsledili in prijeli 32-letnega osumljenca, ki je v torek, 22. decembra, v Selah pri Dobovi odtujil osebni avtomobil Renault clio, ki je bil odklenjen, v njem pa ključi vozila.

Na tožilstvu ga čaka kazenska ovadba

Policisti so avtomobil zasegli in ga vrnili lastniku, zoper 32-letnega osumljenca pa bodo na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo.

(eP)

krško
brežice
policija

Pridružite se nam

Novice iz Posavja