Skip to main content
V Posavju 21.8° C Četrtek, 7. julij 2022
07.05.2020
22:11
Helikopter, 7. maj 2020
Foto: ePosavje.com
Živahen 7. maj v Posavju. Padel z odra in ga odpeljal helikopter. Počena cev v Krškem, požar drvarnice pri Gazicah.

Sevniški gasilci na štirih lokacijah

Ob 9.26 so gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica opravili dezinfekcijo javnih površin na območju Doma upokojencev Sevnica, Zdravstvenega doma Sevnica, tržnice in trgovskega centra v Sevnici, na približno 2500 kvadratnih metrov.

Poškodba vodovodne cevi

Ob 12.12 je na Cesti 4. julija v Krškem, zaradi poškodovane vodovodne cevi, voda poplavila kletne prostore večstanovanjskega objekta, gasilci Poklicne gasilske enote Krško so zavarovali kraj dogodka, odklopili elektriko in izčrpali približno 70 kubičnih metrov vode.

Padel z gradbenega odra, priletel helikopter

Ob 18.33 se je v Pošteni vasi, občina Brežice, pri padcu z gradbenega odra poškodoval občan. Posredovali so reševalci nujne medicinske pomoči Brežice in posadka s helikopterjem Slovenske vojske z dežurno ekipo helikopterske nujne medicinske pomoči Maribor na krovu. Poškodovanca so oskrbeli in prepeljali v Univerzitetni klinični center Maribor.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali štiri pozive za nujno medicinsko pomoč, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto smo posredovali naročilo za odvoz poginule živali, gasilci Poklicne gasilske enote Krško so porabnikom v naselje Straža pri Raki, občina Krško, pripeljali 1000 litrov pitne vode.

(eP)

helikopter
slovenska vojska
nmp brežice
brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi