Skip to main content
V Posavju 22.1° C Petek, 19. avgust 2022
01.12.2021
07:58
Foto: arhiv ePosavje
Krški gasilci in reševalci so v torkovem večeru pomagali na Senovem, novembra so v Posavju zabeležili 43 izrednih dogodkov - največ (16) v občini Krško.

Gasilci in reševalci na Senovem

V torkovem večeru, ob 21.12, so na Titovi cesti na Senovem gasilci Poklicne gasilske enote Krško z tehničnim posegom odprli vrata stanovanja v večstanovanjskem objektu, nudili pomoč poškodovani osebi do prihoda reševalcev in nudili pomoč reševalcem pri prenosu osebe do reševalnega vozila. Reševalci nujne medicinske pomoči Krško so osebo oskrbeli in prepeljali v Urgentni center Splošne bolnišnice Brežice.

Novembra 43 izrednih dogodkov

V preteklem mesecu so na območju Posavja zabeležili 43 izrednih dogodkov, od tega 16 v občini Krško, 14 v občini Sevnica, 12 v občini Brežice in enega v občini Kostanjevica na Krki.

Kje bo v sredo motena oskrba z električno energijo?

Loče, Sveti Janez

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Brežice med 8. in 13.30 uro na območju transformatorskih postaj Loče in med 8.30 in 12. uro na območju transformatorske postaje Sveti Janez.

Narpelj, Leskovec Grad, Trška gora

Na področju nadzorništva Krško mesto bo oskrba z električno energijo med 7.30 in 9. uro motena na območju transformatorskih postaj Krško Narpelj, Leskovec grad in Trška gora.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali pet pozivov za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

krško
nmp krško
elektrika
elektro celje
pge krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi