Skip to main content
V Posavju 33.4° C Sreda, 17. avgust 2022
31.08.2020
09:45
Nesreča na Vrhovem, 31. avgust 2020
Foto: PGD Sevnica
Ponoči požar v Dolenji Pirošici, zgodaj zjutraj prometna nesreča na Vrhovem, delovna nesreča pa nekaj po 7. uri v Krškem. Prejšnji teden so v Posavju zabeležili 67 izrednih dogodkov.

Gorela počitniška prikolica in lesen nadstrešek

Ponoči se je v delu brežiške občine oglasila sirena javnega alamiranja. Ob 1.14 sta namreč v Dolenji Pirošici, občina Brežice, gorala počitniška prikolica in lesen nadstrešek. Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Pirošica in Skopice so požar pogasili ter zavarovali in razsvetljevali kraj dogodka.

Nesreča na Vrhovem: Z avtom v hišo

Nekaj pred 6. uro zjutraj je do prometne nesreče prišlo na Vrhovem. Na servisu 112 pravijo, da je osebno vozilo trčilo v stanovanjsko hišo. Gasilci Poklicne gasilske enote Celje in Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator in z vpojnimi sredstvi posuli razlite motorne tekočine, poškodovanih oseb ni bilo.

Kaj o nesreči na Vrhovem pravijo celjski policisti?

Zaradi vožnje preblizu desnemu robu trčil v hišo

"V jutranjih urah smo bili obveščeni o prometni nesreči v Vrhovem. Voznik osebnega vozila, tuj državljan, ki je vozil preblizu desnemu robu vozišča, je trčil v hišo," pravijo policisti. V trčenju se je lažje poškodoval, zaradi povzročitve prometne nesreče pa so mu policisti izrekli globo.

Delovna nesreča na CKŽ v Krškem

Ob 7.17 je na Cesti krških žrtev v Krškem, zaposleni v podjetju padel s kamiona in se poškodoval. "Reševalci nujne medicinske pomoči Krško so občana oskrbeli na kraju in prepeljali v Splošno bolnišnico Brežice," pravijo na Regijskem centru za obveščanje Brežice.

Obvestila in ostale aktivnosti

Prejšnji teden 67 izrednih dogodkov

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali štiri pozive za nujno medicinsko pomoč. V preteklem tednu so sicer na območju Posavja zabeležili 67 izrednih dogodkov, od tega osem v občini Krško, devet v občini Brežice, 49 v občini Sevnica in enega v občini Kostanjevica na Krki.

(eP)

krško
nmp krško
brežice

Pridružite se nam

Novice iz Posavja