Skip to main content
V Posavju 21.1° C Četrtek, 7. julij 2022
22.01.2021
14:02
Pretep na krški obvoznici pod Vipapom, 21. januar 2021
Grafika: PISO
V četrtkovem zgodnjem popoldnevu je na krški obvoznici pod tovarno Vipap prišlo do pretepa. Policisti pravijo, da so se sporekli stari znanci.

Pretep na krški obvoznici

Zapeljal pred avtomobil in voznico prisilil, da je ustavila

KRŠKO V četrtkovem zgodnjem popoldnevu so bili krški policisti obveščeni o pretepu na Tovarniški ulici v Krškem, na obvoznici pod tovarno Vipap.

Policisti pravijo: "Zaradi dalj časa trajajočega spora je prišlo do pretepa"

Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih policistov naj bi voznik osebnega avtomobila nekaj pred 12. uro zapeljal pred drug avtomobil in voznico prisilil, da je ustavila. Med voznico, voznikom in potnikom v vozilih, ki se med seboj poznajo, je zaradi dalj časa trajajočega spora prišlo do pretepa. Policisti pravijo, da se je v pretepu 45-letni udeleženec pretepa lažje poškodoval, poškodovan je tudi osebni avtomobil.

Nadaljujejo z zbiranjem obvestil, bodo pa dvema kršiteljema napisali plačilna naloga

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in ugotavljanjem okoliščin kaznivih dejanj lahke telesne poškodbe in poškodovanja tuje stvari, bodo pa dvema kršiteljema z območja Črnomlja zaradi kršitev določil Zakona o nalezljivih boleznih izdali plačilni nalog.

Afganistanec skrit med tovorom

Policisti Postaje mejne policije Obrežje so med kontrolo tovornega vozila registrskih oznak Črne gore odkrili državljana Afganistana, ki se je skrit med tovorom poskušal izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo. "Tujca so po zaključenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom," pravijo v sporočilu.

(eP)

krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi