Skip to main content
V Posavju 16.3° C Četrtek, 26. maj 2022
19.10.2021
07:00
V ponedeljkovem večeru je na glavni cesti Krška vas - Cerklje ob Krki prišlo do prometne nesreče, k sreči brez poškodovanih. Gasilci so popoldne pomagali tudi v Spodnjih Dulah.

Pri Borštu v ponedeljek traktor na bok

Ob 20.53 sta v bližini naselja Boršt v občini Brežice, na glavni cesti Krška vas - Cerklje ob Krki trčila osebni avtomobil in traktor, ki je zapeljal s cestišča in se prevrnil na bok. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so zavarovali in razsvetljevali kraj dogodka odklopili akumulatorja, s pivniki odstranili iztekle motorne tekočine, počistili cestišče in traktor postavili na kolesa.

Glavna cesta je bila zaprta

V nesreči k sreči ni bilo poškodovanih, v času ogleda kraja prometne nesreče je bila glavna cesta zaprta, promet pa preusmerjen po lokalnih cestah.

Pomagali občanki

V ponedeljek ob 16.32 so sicer krški poklicni gasilci posredovali v naselju Spodnje Dule v občini Krško, kjer so se občanki na osebnem vozilu zaklenila vrata. Gasilci so s tehničnim posegom vrata vozila odprli.

V Brežicah brez elektrike

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah, danes v torek, 19. oktobra 2021, prekinjena dobava električne energije za področje nadzorništva Brežice na območju transformatorske postaje Brežice žaga, nizkonapetostno omrežje – Žaga KB, NNO Črnc, predvidoma med 8:00 in 10:00 uro.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 24-ih urah posredovali osem pozivov za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

brežice
pge krško
krško
elektro celje
obvestila

Pridružite se nam

Novice iz Posavja