Skip to main content
V Posavju 22.4° C Petek, 19. avgust 2022
22.04.2021
13:00
Policija, avtomobil
Foto: arhiv ePosavje
Policisti opozarjajo na tatvine vgrajenih električnih vodnikov iz novogradenj, ob tem prihajajo tudi pozivi policistov k samozaščitnemu ravnanju in previdnosti.

Tatvine vgrajenih električnih vodnikov iz novogradenj

KRŠKO Policisti so v zadnjem obdobju na območju Policijske uprave Novo mesto obravnavali posamezne primere tatvin vgrajenih električnih vodnikov iz novogradenj, v vseh primerih je zaradi kaznivega dejanja nastala večja premoženjska škoda. Policisti so opravili oglede krajev kaznivih dejanj, zbrali obvestila in nadaljujejo s preiskavami in aktivnostmi za izsleditev storilcev.

Pozivi policistov k samozaščitnemu ravnanju in previdnosti

Policisti in kriminalisti izvajalce del in druge občane pozivajo k samozaščitnemu ravnanju in previdnosti. Ugotavljajo, da se storilci pripravijo na izvršitev kaznivega dejanja, delovišča in objekte opazujejo, prav tako ali je objekt morda fizično varovan, tatvino pa izvršijo v nočnem času oziroma takrat, ko na delovišču ni nikogar.

Zapomnite si vse podrobnosti in zapišite registrsko vozilo

Policisti občanom svetujejo, da ob zaznavi sumljivih vozil in oseb, ki v to okolje ne sodijo in bi se lahko pripravljali na izvrševanje kaznivih dejanj, o tem takoj obvestijo policiste na številko 113 in si zapišejo registrsko številko vozila. Policisti se bodo odzvali in preverili vse okoliščine, za vsa obvestila in pomoč se občanom zahvaljujejo.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja