Skip to main content
V Posavju 23.3° C Ponedeljek, 23. maj 2022
14.10.2020
11:59
Policija, avtomobil, 113
Foto: arhiv ePosavje
Ukradeno "firbco" so krški policisti našli pri mladoletniku in 29-letnici, ovadili ju bodo na pristojno tožilstvo.

Ukradeno "firbco" so našli pri mladoletniku in 29-letnici

Policisti so našli tatiča

KRŠKO Policisti Policijske postaje Krško so bili 25. septembra obveščeni o tatvini kotne brusilke iz prodajalne v Krškem. Med preiskavo so ugotovili, da sta kaznivega dejanja osumljena mladoletnik in 29-letnica iz naselja v okolici Krškega.

Osumljenca bodo ovadili na pristojno tožilstvo

Policisti so pridobili odredbo sodišča in opravili hišno preiskavo, med katero so našli in zasegli ukraden predmet, osumljenca bodo ovadili na pristojno tožilstvo zaradi kaznivega dejanja tatvine.

Vlomil v hišo, odnesel zlat nakit

Med ponedeljkom in torkom je bilo

V Podlipi na območju Policijske postaje Krško je med 12. in 13. oktobrom nekdo skozi pritlično okno vlomil v stanovanjsko hišo, pregledal prostore in našel ter odtujil zlat nakit. Kot pravijo policisti, je neznanec lastnike oškodoval za 700 evrov.

54-letnik v Artičah odklonil alkotest in strokovni pregled

Streznil se je na policijski postaji

Brežiški policisti pa so v noči na sredo v Artičah ustavili voznika osebnega avtomobila in mu zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti odredili preizkus. 54-letni voznik je odklonil opravljanje preizkusa, prav tako je odklonil strokovni pregled, zato so mu odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje, o kršitvi bodo z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

(eP)

krško
policija

Pridružite se nam

Novice iz Posavja