Skip to main content
V Posavju 12° C Torek, 27. september 2022
19.09.2022
13:51
Foto: arhiv ePosavje
Nesrečo pri Šentjanžu povzročil 60-letnik, ko je zapeljal na nasprotno stran in trčil v 18-letnika. V Gornjem Lenartu vlom, iz Veniš odpeljali motor, v Dolu pa ukradli psa.

Nesreča pri Šentjanžu

Zapeljal na nasprotno stran in trčil v 18-letnika

Sevniški policisti so bili v petek nekaj po 12. uri obveščeni o prometni nesreči pri Šentjanžu. Po opravljenem ogledu so ugotovili, da je za nesrečo odgovoren 60-letni voznik osebnega avtomobila, ki je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom, zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v avtomobil 18-letnega voznika.

60-letnik je vozil pod vplivom alkohola

Povzročitelj in potnik v njegovem vozilu sta se v nesreči lažje poškodovala. Policisti so še ugotovili, da je 60-letni voznik vozil pod vplivom alkohola, v litru izdihanega zraka je imel 0,57 miligramov alkohola. Policisti okoliščine nesreče še preverjajo.

Vlomi in tatvine

Vlom v hišo

V Gorenjem Lenartu na območju Policijske postaje Brežice je v noči na soboto nekdo izkoristil odsotnost stanovalcev in skozi balkonska vrata vlomil v stanovanjsko hišo. Okoliščine policisti še preiskujejo.

Tatvina Flexerja

Z dvorišča počitniške hiše v Venišah je v noči na soboto neznanec odtujil kolo z motorjem Flexer, registrskih oznak KK 0BZ2.

Ukradli psa

Z dvorišča stanovanjske hiše v naselju Dol na območju krške občine pa je med 16. in 17. septembrom psa pasme Cane corso. Pes je črne barve z belo liso na vratu, star je šest let.

krško
brežice
sevnica

Pridružite se nam