Skip to main content
V Posavju 27.5° C Torek, 24. maj 2022
08.10.2020
12:57
Foto: arhiv ePosavje
V Cundrovcu bo predvidoma do 14. ure motena oskrba s pitno vodo.

V delu Leskovca pri Krškem motena oskrba s pitno vodo

Na Gmajni - predvidoma do 11. ure

KRŠKO Kot pravijo v sporočilu, bo zaradi okvare na vodovodnem omrežju bo v četrtek, 8. oktobra 2020, do predvidoma 11. ure prekinjena oziroma motena oskrba s pitno vodo na Ulici Anke Salmičeve, Vrtnarski poti, Cvetni poti, Gozdni poti, Brezinski poti, Grebenčevi cesti in Cesti ob Gaju v Leskovcu pri Krškem.

Priporočila pred ponovno uporabo pitne vode

Ob tem priporočajo, da pred ponovno uporabo pitne vode za prehrambene namene (po končani prekinitvi oskrbe) opravite temeljito izpiranje interne vodovodne napeljave, pred izpiranjem odstranite usmerjevalnike vode na pipah (t.i. perlatorje oziroma mrežice).

Leskovec pri Krškem

Okvaro odpravljajo

Prosijo za razumevanje

"Izpiranje naj bo na vseh pipah intenzivno, v sunkih s turbulentnim tokom, to pomeni s periodičnim zapiranjem in odpiranjem pip do največjega pretoka. Izpiranje naj traja najmanj 15 minut. Vse uporabnike prosimo za razumevanje. Za dodatne informacije nas pokličite na telefonsko številko 07 48 17 225," dodajajo v sporočilu.

Na območju občine Brežice

(12:57) Motena oskrba v Cundrovcu

S Komunale Brežice obveščajo uporabnike, da bo v Cundrovcu do predvidoma 14. ure motena dobava pitne vode zaradi popravila okvare na vodovodnem omrežju.

(10:15) Motena oskrba s pitno vodo tudi na Skopicah

S Komunale Brežice pa so sporočili, da bo v četrtek, 8. oktobra, do predvidoma 10. 30 ure motena oskrba s pitno vodo tudi na območju Gorenjih in Dolenjih Skopic. Oskrba bo motena zaradi popravila okvare na vodovodnem omrežju.

(eP)

pitna voda
obvestila
krško
leskovec pri krškem

Pridružite se nam